NL FR

11-daagse rondreis Slovenië en Friuli-Venezia Giulia

11-daagse rondreis Slovenië en Friuli-Venezia Giulia

11 dagen
vanaf € 665 p.p.

Friuli-Venezia Giulia is een van de kleinere regio's van Italië, gelegen in het noordoosten, grenzend aan de landen Oostenrijk en Slovenië, en aan de Adriatische Zee. De regio Friuli-Venezia Giulia staat bekend om de schitterende kastelen en heerlijke witte wijnen. Rij via de Collio wijnroute naar Triëste, bezoek het stadje Palmanova (Unesco Werelderfgoed), het prachtige stadje Cividale en Venzone, een van de mooiste dorpjes van Italië. Je logeert op een 10-tal km van het verrassend mooie Udine. Van hieruit kun je eveneens de grens oversteken voor een excursie naar Slovenië (aan de Adriatische Zee bv. Koper op 1u15 min., Piran en Portoroz op 1u30 min., richting binnenland bv. Ljubljana op 2u) en Kroatië (bv. Umag op 1u45 min., Porec op 2u),...

In Slovenië logeer je in de Julische Alpen, op 400m van het meer van Bled, iconisch omwille van het hoog postkaartgehalte. Neem een bootje naar het eilandje en beklim de treden naar het kerkje. Niet alleen het meer maar ook de omgeving is adembenemend. Aanbeloven uitstappen: de Vintgarkloof, het Triglav Nationaal Park met de Pokljuka kloof en de Socarivier (raften mogelijk), het meer van Bohinj, de wijngaarden van Brda, de Postojna grotten en het Predjama kasteel, de charmante hoofdstad Ljubljana, de stadjes Radovljica en Kranj,...

Inbegrepen

  • 5 nachten in Le Fucine ****(*) (Buttrio)
  • 5 nachten in Astoria ***(*) (Bled )
  • 10x ontbijtbuffet
  • 1x gratis toegang tot de wellness (3u)
  • digitale reisgids

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een classic (Le Fucine) en standaard (Astoria) 2-persoonskamer.

01/07-31/08/24: € 745
01/09-30/09/24: € 775
01/10-16/10/24: € 715
17/10-28/12/24: € 665

Individuele rondreis zonder begeleider. Programma vrij in te vullen, je reist aan eigen tempo.

Wij zijn maatwerkspecialisten, dus al onze rondreizen kunnen steeds verlengd of aangepast worden. Vermeld je wensen zo gedetailleerd mogelijk in het vak 'opmerkingen'.

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (6,00% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Optioneel

Superior kamer in Astoria (ruimer): + € 90 p.p./verblijf

Ja, ik wil graag een prijsofferte ontvangen voor een vlucht op Ljubljana (luchthaven op 1u30 min.) of Zadar (op 2u30 min.) en huurwagen

Ja, ik wil graag een prijsofferte ontvangen voor verlenging in een extra hotel in Slovenië

Ja, ik wil graag een prijsofferte ontvangen voor verlenging in de regio Veneto in Italië

Boekingscode:

VTOV0034, SIAV0002

Bijzonderheden

  • de Brasserie is gesloten op zondag voor de lunch en het diner en op zaterdag en maandag voor de lunch.
  • Het Gourmet-restaurant is gesloten op zondag en maandag en 01/07/25-31/07/25.
  • Huisdieren: € 10/nacht.
  • Het Gourmet-restaurant is gesloten op zondag en maandag en 01/07/24-31/07/24.

Le Fucine ****(*)

Italië > Veneto > Friuli-Venezia Giulia - Buttrio

Achter de gevel van dit strakke laagbouwhotel ademen de gemeenschappelijke ruimtes en de comfortabele kamers een sfeer van sereniteit en rust uit. Op culinair vlak heeft u de keuze uit 2 restaurants. Relaxen kan in de kleine, maar verzorgde spa. Mooi gelegen in de heuvels van Colli Orientali del Friuli en vlakbij de Collio-streek dat vooral bekend staat om de superieure kwaliteitswijnen.

huisdieren toegelaten
173
gratis parking
160
Oplaadpunt elektrische wagens
221
restaurant
162
bar
155
wellnessfaciliteiten
149
fitnessruimte
157
Overdekte fietsstalling
223
24-uursreceptie
222
communicerende kamers mogelijk op aanvraag
156
kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers op aanvraag
177
lift
159
airconditioning
169
gratis wifi
179
douche
172
haardroger
218
kluisje
174
koffie- en/of theefaciliteiten
175
minibar
176

Informatie over hotel Le Fucine

Geldig:

Friuli-Venezia Giulia - Buttrio

'Città del Vino' (stad van de wijn), gelegen tussen de heuvels van Colli Orientali del Friuli en op een steenworp van de beroemde Collio-streek, vooral bekend omwille van de superieure kwaliteit van de wijnen die er geproduceerd worden.

Ligging

centraal gelegen, tussen de Julische Alpen en de Adriatische Zee, ideaal zowel voor een bezoek aan Venetië en Trieste, als voor de ontdekking van de streek rond Udine en Slovenië. Te ontdekken in de omgeving: Aquileia en zijn basiliek op 34 km, Cividale en zijn Duivelse Brug op 15 km en de stervormige vestingstad Palmanova op 14 km (alle 3 behoren ze tot het Unesco-Werelderfgoed).

Transport

per auto: 1.195 km (Brussel). Luchthaven Venetië op 121 km, Treviso op 117 km, Trieste op 29 km.

Faciliteiten

dit gebouw met strakke lijnen en grote gemeenschappelijke ruimtes ademt een serene sfeer uit. In de comfortabele lounge en enotheek is het heerlijk relaxen met een glas lokale wijn bij de hedendaagse Fogolâr (haardvuur). Op culinair vlak heeft u de keuze uit 2 restaurants. De Brasserie is open voor het ontbijt, de lunch en het diner op basis van traditionele gerechten. Verder is er ook het Gourmet-restaurant voor een meer exclusief en verfijnd diner op basis van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Kleine wellness met sauna, stoombad en verzorgingen (betalend, vooraf te reserveren). Fitness (gratis). Bistro Le Fucine bevindt zich buiten het hotelgebouw maar maakt deel uit van het overkoepelende project Corte delle Fucine. U bent er van harte welkom voor een aperitief of een lichte snack. Sporting Club is een 3,6 ha groene ruimte met buitenpaden en polyvalente binnen- en buitenvelden (opening voorzien in 2025).

Kamers

64 ruime, bijzonder comfortabele kamers verspreid over twee gebouwen. Voor de inrichting werd gekozen voor zachte natuurtinten. De grote ramen creëren een aangenaam ruimtelijk gevoel. Naar keuze reserveren we voor u een classic kamer (32 m², max. 2 volwassenen + 1 kind), een superior kamer (23 m², max. 2 personen, met terras en binnentuinzicht) of een deluxe kamer (32 m², max. 2 personen + babybed, met terras en zicht op de groene binnenplaats).

Maaltijden

logies en ontbijt (buffet).

Kinderen

kinderbedje: € 15/nacht (uitgez. superior kamers). Classic kamers: 1 Kind van 3 t/m 12 jaar op de kamer van de ouders betaalt € 58/nacht (inclusief ontbijt).

Bijzonderheden

  • de Brasserie is gesloten op zondag voor de lunch en het diner en op zaterdag en maandag voor de lunch.
  • Het Gourmet-restaurant is gesloten op zondag en maandag en 01/07/25-31/07/25.
  • Huisdieren: € 10/nacht.

Le Fucine ****(*)
Adres van Le Fucine: Via Nazionale 48, 33042 Buttrio

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!