NL FR

3 dagen Hoeve de Sterappel bed&breakfast

3 dagen Hoeve de Sterappel bed&breakfast

3 dagen
voor € 219 p.p.

Je logeert in het rustige dorpje Piringen, op 3km van Tongeren, de oudste stad van België, te midden van de velden en de fruitbomen van Haspengouw, in het zuiden van Limburg. Ontdek de rijke geschiedenis: van Romeinse overblijfselen tot imposante kastelen en winnings (soort vierkantshoeves) in een landschap van fruitboomgaarden, wijngaarden, akkers en weilanden, kerkdorpen en historische steden. Je uitvalsbasis: bed & breakfast Hoeve de Sterappel, winnaar van het tv-programma ‘Met vier in bed’ in 2023. Pascale en Mike en hun gezin zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Hier is alles af tot in de puntjes: kraaknette kamers, een overheerlijk ontbijtbuffet, een heerlijke keuken,... Beleef het zelf! Leuke uitstapjes: het doorkijkkerkje in Borgloon, Sint-Truiden, het kasteel Alden Biezen in Bilzen, het bruisende Hasselt, fietsen door het water in Bokrijk, C-Mine in Genk, Nationaal Park de Hoge Kempen, Maastricht, Luik.

Inbegrepen

  • 2 nachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • 1x 3 gangendiner
  • welkomstdrankje
  • digitale reisgids

 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Op deze kalender zie je de beschikbaarheid in het hotel. Klik op de gewenste aankomstdatum en daarna op de knop 'Boeken'.

 
hotel beschikbaar
op aanvraag  
Op aanvraag betekent dat wij niet meer onmiddellijk over kamers beschikken in het hotel. Wij contacteren het hotel om te vragen of er nog beschikbaarheid is en houden je binnen de 2 werkdagen op de hoogte.
niet beschikbaar
x
Geselecteerd verblijf

Reis je met kinderen?

Boeken

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een charme 2-persoonskamer.

03/10-30/11, 12/12-23/12/24, 09/01-31/01, 20/02-31/03/25, steeds met aankomst op donderdag of zondag: € 219

Single kamer: € 339

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (6,00% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Boekingscode:

LIBVCL01

Bijzonderheden

  • huisdieren: € 20/nacht.
  • Gesloten 13/02/25-18/02/25.

Hoeve De Sterappel Bed & Breakfast

Van oude, authentieke hoeve naar een luxe b&b. Winnaars van het televisie-programma ‘Met vier in bed’ in 2023. En terecht, in Hoeve de Sterappel is het echt thuiskomen! Het gezin van Pascale en Mike stelt alles in het werk om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Alles is tot in de puntjes verzorgd: kraaknette kamers, een overheerlijk ontbijtbuffet, een heerlijke keuken,... Beleef het zelf!

huisdieren toegelaten
173
restaurant
162
fietsen beschikbaar
135
Overdekte fietsstalling
223
openluchtzwembad
167
airconditioning
169
gratis wifi
179
douche
172
haardroger
218

Informatie over hotel Hoeve De Sterappel

Geldig:

Limburg - Piringen (Tongeren)

Een rustig dorpje gelegen temidden de velden en de fruitbomen van Haspengouw, in het zuiden van de provincie Limburg. Dankzij de vruchtbare bodem en de glooiende landschappen is deze streek uitermate geschikt voor fruitteelt en wijnbouw. Ontdek de rijke geschiedenis: van Romeinse overblijfselen tot imposante kastelen en winnings (soort vierkantshoeves) in een landschap van fruitboomgaarden, wijngaarden, akkers en weilanden, kerkdorpen en historische steden.

Ligging

vredig gelegen in het kleine dorpje Piringen, op 3 km van Tongeren, de oudste stad van België. Leuke uitstapjes: het doorkijkkerkje in Borgloon, Sint-Truiden, het kasteel Alden Biezen in Bilzen, het bruisende Hasselt, fietsen door het water in Bokrijk, C-Mine in Genk, het Nationaal Park de Hoge Kempen, Maastricht, Luik. Dit en zo veel meer bevinden zich allemaal op een boogschut van het dorpje.

Transport

per auto: 90 km (Brussel). Treinstation Tongeren op 5 km, Bilzen op 15 km, Sint-Truiden op 19 km.

Faciliteiten

de geschiedenis van de hoeve gaat al even terug in de tijd, vandaag is het een volledig gerenoveerde bed & breakfast waar service en gastvrijheid de sleutelwoorden zijn. De familie Droogmans is hier, met veel passie en enthousiasme, hun avontuur begonnen in 2017. Ondertussen runnen Pascale en Mike hun b&b en restaurant samen met hun 2 dochters. Mooi terras op de binnenplaats. In het gezellige restaurant verwent de chef u culinair met seizoensgebonden gerechten en streekproducten. 's Morgens wordt een royaal en uiterst verzorgd ontbijtbuffet aangeboden met vers gebakken broodjes, koffiekoeken, klassiek brood, een ruime keuze aan fijne vleeswaren en kazen, vers fruit, spek, eitjes en verschillende keuzes tussen zoet en hartig, en een glaasje cava. Er wordt steeds gewerkt met verse producten en elk ontbijt heeft zijn eigen touch. Tuin met ligzetels en buitenzwembad (enkel in de zomer bij mooi weer). In het bijgebouw is een gemeenschappelijke leefruimte met honesty bar. Fietsverhuur. Gratis parkeren in de straat.

Kamers

hier worden 8 uiterst verzorgde en gezellige charme kamers aangeboden, die verdeeld liggen over de oorspronkelijke hoeve en het moderne bijgebouw. De verfijnde inrichting vormt de perfecte balans tussen modern en landelijk. Tweepersoonskamer voor alleengebruik.

Bijzonderheden

  • huisdieren: € 20/nacht.
  • Gesloten 13/02/25-18/02/25.

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!