4-daagse Fietsvakantie Het Gooi - Noord-Holland

4-daagse Fietsvakantie Het Gooi - Noord-Holland

4 dagen
vanaf € 285 p.p.

Liefst 32.000 km veilige fietspaden, een uitstekende infrastructuur en een vlak landschap maken van Nederland hét ultieme fietsland, waar het bijzonder aangenaam fietsen is. Wilt u Nederland op z’n best zien, dan is de fiets het ideale vervoermiddel. U ontdekt de mooiste plekjes waar u anders niet snel komt. Gedurende 3 dagen fietst u (eigen fiets of huurfiets) door de prachtige Gooistreek, van hotel naar hotel, een dagelijks traject van maximaal 49 km. U bepaalt vrij het tempo en de stops onderweg, en uw bagage wordt telkens overgebracht naar de volgende bestemming. Makkelijker kan niet. 's Avonds kan je ontspannen in de sauna en genieten van een 3-gangendiner in het hotel...

Inbegrepen

  • 1 nacht in Fletcher Amersfoort **** (Amersfoort)
  • 1 nacht in Fletcher Loosdrecht-Amsterdam **** ( Loosdrecht)
  • 1 nacht in Fletcher Nautisch Kwartier **** (Huizen)
  • 3x ontbijt
  • 3x 3 gangen Fletchers keuzemenu
  • dagelijks bagagetransport
  • fietsroutes, inclusief tips en bezienswaardigheden voor onderweg
  • gratis parkeren bij het starthotel
  • gratis wifi

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een comfort 2-persoonskamer met douche (Fletcher Amersfoort en Fletcher Nautisch Kwartier) of een comfort 2-persoonskamer met balkon (Fletcher Loosdrecht-Amsterdam).

01/05/24-30/06 en 01/09-31/10:
aankomst zondag t/m dinsdag: € 285
aankomst woensdag en zaterdag: € 289
aankomst donderdag: € 299
aankomst vrijdag: € 295

Single kamer: € 355, € 359, € 369, € 365

01/07/24-31/08/24
aankomst zondag t/m dinsdag: € 299
aankomst woensdag en zaterdag: € 305
aankomst donderdag: € 315
aankomst vrijdag: € 309

Single kamer: € 369, € 375, € 385, € 379

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (6% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Optioneel

Huur elektrische fiets: € 20/dag, ter plaatse te betalen; gelieve het aantal te vermelden bij 'Opmerkingen'.

Programma

Er wordt gefietst op dag 2 t/m 4 (3 dagen). Op de laatste dag fietst u terug naar het eerste hotel, waar uw auto geparkeerd staat.

Fiets zelf mee te brengen of vooraf te reserveren. Huur elektrische fiets: € 60/persoon voor het volledige arrangement, ter plaatse te betalen.

Opgelet: bagage: 1 koffer van max. 15 kg/persoon.

Dag 1: aankomst in het viersterrenhotel Fletcher Amersfoort aan de rand van de stad in een park van 4 ha, een oase van rust. In deze karakteristieke stad is het heerlijk winkelen en rondstruinen. Het centrum bevindt zich op een 3-tal km en heeft ook op cultureel en historisch vlak heel wat te bieden. Het hotel heeft een gezellige bar en in de tuin is het heerlijk flaneren. 's Avonds een 3 gangendiner (Fletchers keuzemenu).

Dag 2: ontbijt. Vandaag staat er een heerlijk dagje fietsen op het programma, dat u naar het Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam brengt in Loosdrecht . Dit sfeervol viersterrenhotel geniet een unieke ligging aan de Loosdrechtse Plassen, een prachtig natuurgebied tussen Amsterdam, Hilversum en Utrecht. Een aanrader hier is om een bootje te huren. Want hoe kan u dit gebied nu beter ontdekken dan vanop een boot? Er zijn verschillende mogelijkheden: een sportieve kano of zeilboot, of een relax sloepje: aan u de keuze. In het hotel is het zalig ontspannen op het ruime terras met prachtig uitzicht op de eigen jachthaven. Het 3-gangendiner is een fijne afsluiter van deze sportieve dag.

Dag 3: ontbijt. Eindbestemming is het viersterrenhotel Nautisch Kwartier in Huizen, gelegen op een prachtige locatie, op de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, waardoor het een prachtig uitzicht geniet. In de sfeervolle haven is het heerlijk vertoeven. Verschillende eetgelegenheden, boothuizen, en zelfs een heuse 'botterwerf': de gezellige nautische sfeer leeft hier volledig. Ook het gezellige centrum van het voormalige vissersdorp is zeker een bezoek waard. 's Avonds is het uitkijken naar het 3-gangendiner.

Dag 4: ontbijt. Vandaag kan u nog een laatste keer uw (fiets)hart ophalen tijdens de fietstocht terug naar uw auto bij het starthotel in Amersfoort.

De volgorde van de hotels kan niet worden omgewisseld.

Niet inbegrepen

  • fiets zelf meebrengen of vooraf te reserveren (elektrische fiets: € 20/dag, ter plaatse te betalen)
  • lunchpakket: € 14,50/p.p.p.d. (ter plaatse te betalen).
  • de verblijfstaksen en service charges: € 3-€ 3,5/p.p.p.n.(ter plaatse te betalen).
  • de verzekering
  • het inkomgeld voor de bezienswaardigheden die u bezoekt, alle persoonlijke uitgaven, alle maaltijden en dranken die niet zijn voorzien in het programma

Boekingscode:

NHOP0002

Bijzonderheden

  • verblijfstaks: € 3/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).

Fletcher Amersfoort ****

Modern viersterrenhotel aan de rand van Amersfoort in een tuin van 4 ha. De groene omgeving zorgt voor een oase van rust op een boogscheut van het historische centrum van Amersfoort. A-la-carterestaurant met groot terras waar het heerlijk vertoeven is op zonnige dagen.

golfclub in het hotel of in de
nabijheid
141
huisdieren toegelaten
173
gratis parking
160
Oplaadpunt elektrische wagens
221
restaurant
162
bar
155
fitnessruimte
157
fietsen beschikbaar
135
24-uursreceptie
222
lift
159
gratis wifi
179
douche
172
koffie- en/of theefaciliteiten
175

Informatie over hotel Fletcher Amersfoort

Geldig:

Utrecht - Amersfoort

In de karakteristieke binnenstad is de Onze-Lieve-Vrouwetoren, 98 m hoog, de absolute blikvanger van de stad. De Koppelpoort en de Muurhuizen zijn nog restanten uit de middeleeuwen. Op cultureel vlak valt in Amersfoort heel wat te beleven met o.a. een bezoek aan het Paleis Soestdijk, het Piet Mondriaanhuis en het Museum Flehite. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Den Treek-Henschoten. Maak een rondvaart langs de grachten en ontdek de stad vanaf het water. Zowel de exclusieve boetiekjes als de hippe kledingszaken zullen de shopaholics beslist bekoren.

Ligging

aan de rand van Amersfoort te midden een groene omgeving. Het hotel bevindt zich in een grote tuin van 4 ha. Van hieruit vertrekken heel wat wandel- en fietsroutes. Het centrum van Amersfoort ligt op korte afstand (3 km). De Dierentuin van Amersfoort ligt op 6 km. Wandelen in het Utrechtse Heuvelrug Nationaal Park op 17 km.

Transport

per auto: 198 km (Brussel).

Faciliteiten

achter de gevel van deze strakke moderne laagbouw bevindt zicht de receptie waar u hartelijk wordt onthaald. Het à-la-carterestaurant met groot terras biedt een seizoensgebonden menukaart. De chef bereidt gerechten op basis van lokale producten. Sfeervolle lounge met bar waar u kunt genieten van een drankje of een kleine snack. Fitnessruimte. Biljarttafel. Golfclub Hoogland Amersfoort op 8 km.

Kamers

94 kamers met alle moderne faciliteiten. Comfort kamers (19 m²) met 2 aparte bedden, douche, bureau en zithoekje. De kamerhoge ramen zorgen voor een lichtrijke, aangename sfeer.

Maaltijden

logies en ontbijt.

Bijzonderheden

  • verblijfstaks: € 3/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).

Fletcher Amersfoort ****

Vorige stap

Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!