Corona-maatregelen
 • - wij zijn geopend van maandag t.e.m. vrijdag (9u tot 18u) 
 • - klanten die niet kunnen afreizen omwille van Corona zullen door ons persoonlijk gecontacteerd worden

5-daagse fietsvakantie in de Veluwe

5-daagse fietsvakantie in de Veluwe

5 dagen
voor € 325 p.p.

Gelderland en meer specifiek de omgeving van de Veluwe is gekend als een prachtige streek vol ongerepte natuur en wildleven. Tijdens deze fietsreis ontdekt u al dit natuurschoon en meer! Wat deze streek namelijk minstens even interessant maakt, zijn de vele historische plaatsen die u kunt bezoeken. In de idyllische dorpjes, boerderijen en molens leert u meer over het leven van weleer. In het Airborne Museum en op andere plaatsen komt u dan weer heel wat te weten over de Tweede Wereldoorlog. Dit allemaal via prachtige natuurrijke fietsroutes. Een heel gevarieerde fietsreis.

Inbegrepen

 • 1 nacht in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh **** (Garderen)
 • 1 nacht in Bilderberg De Keizerskroon **** (Apeldoorn)
 • 1 nacht in Bilderberg Hotel 't Speulderbos **** (Garderen)
 • 1 nacht in Bilderberg hotel De Bilderberg **** (Oosterbeek)
 • 4x onbijtbuffet
 • 4x 2-gangendiner (koffie of thee inbegrepen)(voor- en hoofdgerecht OF hoofd- en nagerecht)
 • dagelijkse fietsroutes, inclusief tips en bezienswaardigheden voor onderweg
 • dagelijks transport van uw bagage naar het volgende hotel
 • in elk hotel maak je vrij gebruik van binnenzwembad, sauna en/of Turks bad
 • digitale reisgids

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer.

01/04-31/10/21: € 325

Single kamer: € 475
Extra bed: € 325

Individuele rondreis zonder begeleider. Programma vrij in te vullen, je reist aan eigen tempo.

Vrije aankomstdatum, elke dag van de week.

Het starthotel kan variëren omwille van beschikbaarheid, de volgorde van de hotels blijft echter steeds ongewijzigd.

Er wordt gefietst op dag 2 t.e.m. 5. Op de laatste dag fiets je terug naar het eerste hotel, waar je auto geparkeerd staat. Indien je dan graag nog een extra nacht in dat hotel verblijft, kan dat (zie 'Optioneel').

Ter plaatse krijg je in de hotels de mogelijkheid om een picknick te kopen voor onderweg (€ 15 per persoon per dag).

De fiets kun je zelf meebrengen of vooraf reserveren (en ter plaatse betalen, vanaf € 17,5/dag).

Dag 1: aankomst in Hotel Bilderberg Residence Groot Heideborgh in Garderen. Je kunt relaxen in het binnenzwembad en 's avonds geniet je van een lekker diner.

Dag 2: ontbijt. Vandaag fiets je van Garderen naar Apeldoorn. Na een dagje fietsen overnacht je vandaag in het Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn. Dit historisch hotel is gelegen naast het koninklijk Paleis Het Loo. Tussen april en september is het mogelijk de paleistuinen te bezoeken. Op 2 km van het hotel bevindt zich het apenpark Apenheul. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller Müller Museum bevinden zich op 20 minuten rijden. Het levendige stadscentrum van Apeldoorn ligt op 2 km. Hier treft u heel wat trendy winkels en uitgaansgelegenheden. 's Avonds wacht een heerlijk diner.

Dag 3: ontbijt. Het traject loopt vandaag van Apeldoorn terug naar Garderen. Eindbestemming is het Bilderberg Hotel 't Speulderbos in Garderen. Na een dagje fietsen kom je hier zalig tot rust in het binnenzwembad en de sauna. Het diner is een fijne afsluiter van deze sportieve dag.

Dag 4: ontbijt. Op de voorlaatste dag gaat het richting Oosterbeek
en overnacht je in Hotel De Bilderberg. Dit historische landgoed ligt midden in het schitterende Veluwse bos. Deze streek behoort tot de groenste gebieden van Nederland en is ook historisch interessant: in de Tweede Wereldoorlog vond hier de Slag om Arnhem plaats. Bezoek er het Airborne Museum, het enige slagveldmuseum van Nederland. Je kunt er natuurlijk ook lekker shoppen. In het hotel kan je ontspannen in het binnenzwembad en de sauna. ‘s Avonds diner.

Dag 5: ontbijt. Daarna fiets je terug naar je auto in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Vertrek naar huis of verlenging.

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (4.5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het het hotel, aanvaardt de reiziger een waardebon voor de waarde van de reservering.

Optioneel

Huur fiets: € 17,5 per dag, ter plaatse te betalen.

Huur elektrische fiets: € 29.5 per dag, ter plaatse te betalen.

Verlenging van 1 nacht in het starthotel: € 55 p.p. o.b.v. een dubbel kamer inclusief ontbijtbuffet (€ 80 voor een single kamer).

Verlenging van 1 nacht in het starthotel: € 85 p.p. o.b.v. een dubbele kamer inclusief 2-gangen diner (€ 110 voor een single kamer).

Niet inbegrepen

 • de fiets, zelf mee te brengen of vooraf te reserveren (vanaf € 17,50/dag, elektrische fiets: € 29,50/dag, ter plaatse te betalen)
 • verblijfstaks (ter plaatse te betalen)
 • service charge (€ 2,2 p.p.p.n., ter plaatse te betalen)
 • lunchpakket: € 15 p.p.p.d., ter plaatse te betalen

Boekingscode:

GELP0010

 
Info

Vorige stap

Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!