8 dagen Locanda Toscanini Bed&Breakfast

8 dagen Locanda Toscanini Bed&Breakfast

8 dagen
voor € 385 p.p.

Locanda Toscanini is een kleinschalige, charmante bed & breakfast waar een Vlaams-Italiaans koppel een warme thuis voor hun gasten creëerde. De prachtige ligging, in een typisch middeleeuws heuveldorpje, op de grens van Toscane en Umbrië is uniek zodat u de beide regio's kan bezoeken. Gastvrouw en gastheer kennen de streek heel goed en geven u tips om de mooiste bezienswaardigheden te ontdekken.

U geniet hier van een prachtige omgeving in een historisch decor. Het verzorgde ontbijt met huisgemaakt brood en met zowel hartige als zoete producten, wordt met veel liefde voor u bereid. In het restaurant proeft u de heerlijkste streekgerechten... la vita è bella!

Enkele bezienswaardigheden:
Toscane: Firenze, Sienna, Pisa, San Gimignano, Lucca, Arezzo, Lago Santo, ...
Umbrië: Assisi, Perugia, Orvieto, Parco del Monte Cucco, Passignano sul Trasimeno, ...

Inbegrepen

  • 7 nachten B&B Locanda Toscanini
  • 7x ontbijt
  • welkomstdrankje
  • gratis wijndegustatie met charcuterie en kaas
  • 10% korting op een à-la-cartediner in het restaurant
  • 10% korting in de Terme di Fonteverde in San Casciano dei Bagni
  • digitale reisgids

 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Op deze kalender zie je de beschikbaarheid in het hotel. Klik op de gewenste aankomstdatum en daarna op de knop 'Boeken'.

 
hotel beschikbaar
op aanvraag  
Op aanvraag betekent dat wij niet meer onmiddellijk over kamers beschikken in het hotel. Wij contacteren het hotel om te vragen of er nog beschikbaarheid is en houden je binnen de 2 werkdagen op de hoogte.
niet beschikbaar
x
Geselecteerd verblijf

Reis je met kinderen?

Boeken

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een superior 2-persoonskamer

01/04/24-31/03/25: € 385

Deluxe 2-persoonskamer: + € 30 p.p.
Single kamer superior: € 625

Optioneel:
- vluchten op Rome
- huurwagen

Wij zijn maatwerkspecialisten, dus al onze reizen kunnen steeds verlengd of aangepast worden. Vermeld je wensen zo gedetailleerd mogelijk in het vak 'opmerkingen'.

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (6,00% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Boekingscode:

TOSV0233

Bijzonderheden

  • verblijfstaks (vanaf 12 jaar): € 1/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).
  • Huisdieren: € 8/nacht (steeds op aanvraag).
  • Gesloten 01/11/24-31/01/25.
  • 01/07/24-31/08/24: min. 2 nachten.

Locanda Toscanini Bed & Breakfast

In deze kleinschalige, charmante bed & breakfast creëerde een Vlaams-Italiaans koppel een warme thuis voor hun gasten. Door hun jarenlange ervaring in de toeristische sector, kunnen ze u alle geheimen over de streek prijsgeven. U geniet hier van een prachtige omgeving in een historisch decor. In het restaurant proeft u de heerlijkste streekgerechten... la vita è bella!

huisdieren toegelaten
173
restaurant
162
bar
155
strijkmogelijkheid
163
communicerende kamers mogelijk op aanvraag
156
airconditioning
169
gratis wifi
179
bad en/of douche
170
haardroger
218

Informatie over hotel Locanda Toscanini

Geldig:

Toscane - Piazze (Cetona)

Een typisch middeleeuws heuveldorpje met een wirwar van smalle straatjes en charmante pleintjes die leiden naar de citadel. Door Touring Club Italiano onderscheiden met de 'bandiera arancione' (oranje vlag), wat betekent dat het zéér de moeite waard is voor toeristen.

Ligging

in de deelgemeente Piazze, op 9 km van Cetona, langs de flanken van de gelijknamige Monte Cetona (provincie Siena). Het is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Vanaf de top van de berg kijkt u langs de ene zijde uit over de Val d'Orcia en de Monte Amiata, langs de andere zijde over de Valdichiana en Perugia. Excursies in de omgeving: Città della Pieve (fresco's van Perugino), San Casciano dei Bagni (thermen van Fonteverde en de recente opgraving van 24 bronzen beelden), Montepulciano, Pienza, Bagno Vignoni, Arezzo, Orvieto, Perugia en Assisi. Het Trasimenomeer en het meer van Bolsena liggen op respectievelijke 34 en 57 km. Siena ligt op 92 km.

Transport

per auto: 1.343 km (Brussel). Luchthaven Firenze op 155 km, Rome op 184 km, Perugia op 63 km.

Faciliteiten

het verzorgde ontbijt met huisgemaakt brood en met zowel hartige als zoete producten, wordt met veel liefde voor u bereid. De bar met terras is een uitstekende plek om te genieten van een lichte lunch of een heerlijke aperitief. Het aangrenzende restaurant Osteria Rinaldi (dagelijks open voor lunch en diner, uitgez. dinsdag) serveert typische streekgerechten, vergezeld van een lekker glaasje wijn. Geen lift (3 verdiepingen). Gratis publieke parking op 290 m.

Kamers

met slechts 9 kamers ademt dit etablissement een huiselijke sfeer. De inrichting is telkens verschillend. Tegelvloer. We reserveren voor u een superior kamer (16 m², max. 2 personen) of een deluxe kamer (20 m², max. 3 personen, zicht op de piazza). Extra bed (3de persoon): €35/nacht. Familiekamer (32 m², max. 4 personen) en suite Toscanini (28 m², max. 3 personen, aparte zitruimte met éénpersoonsbed, slaapkamer met tweepersoonsbed, balkon) beschikbaar.

Maaltijden

logies en ontbijt (bediening aan tafel).

Kinderen

geen kinderkortingen.

Extra

bij min. 2 nachten: welkomstdrankje. Bij min. 7 nachten: gratis wijndegustatie met charcuterie en kaas in een nabijgelegen Cantina. 10% korting op een à-la-cartediner in het restaurant, 10% korting in de Terme di Fonteverde in San Casciano dei Bagni.

Bijzonderheden

  • verblijfstaks (vanaf 12 jaar): € 1/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).
  • Huisdieren: € 8/nacht (steeds op aanvraag).
  • Gesloten 01/11/24-31/01/25.
  • 01/07/24-31/08/24: min. 2 nachten.

Adres van Locanda Toscanini: Piazza Arturo Toscanini 3, 53040 Piazze Cetona (SI)

Vorige stap

Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!